logo PROFclass voor artikelen op website

 

 

PROFclass is een post-specialistische opleiding voor huisartsen op het gebied van praktijkmanagement, regievoering en ondernemerschap. PROFclass richt zich op startende praktijkhoudende huisartsen die zich actief gaan bezighouden met kwaliteitsbeleid en interdisciplinaire samenwerking. Ook gevestigde huisartsen die hun management- en organisatievaardigheden willen verdiepen en verbreden zijn welkom. 

 

PROFclass is complementair aan het onderwijs over praktijkmanagement binnen de huisartsopleiding en biedt daarmee een doorlpende leerlijn voor zowel huisartsen in opleiding als gevestigde huisartsen.

 

PROFclass wordt ontwikkeld door inhoudelijke experts, onder medeverantwoordelijkheid van LHV, NHG, Huisartsopleiding Nederland en SBOH. De opleiding draagt bij aan de vorming van ondernemende huisartsen, die fungeren als regisseur in de eerste lijn, die een gedegengesprekspartner zijn voor andere actoren in de gezondheidszorg en die in staat zijn om een proactieve rol te spelen bij de veranderingen in het zorgveld.

 

Binnen het onderwijs wordt gebruik gemaakt van moderne onderwijsmethodieken zoals blended learning, e-learning en serious gaming. 

 

Voor de inhoud van de cursus klik hier.

 

Download hier de folder voor de PROFclass.